Vragen? Bel ons op het nummer 050 60 50 63
Zorgeloos op reis?

Lees meer

Specialist in ùw verzekeringen, behartiging van ùw belangen!

Zijn mijn tablet en smartphone verzekerd tegen diefstal op vakantie?

​Als u in uw brandverzekering een diefstaldekking hebt, dan bent u ook op vakantie verzekerd tegen diefstal van een smartphone, gsm, tablet, mp3-spelers of laptop. Toch checkt u best vooraf uw brandverzekering. Vraag het ons.

​De diefstaldekking in uw brandverzekering vergoedt u wanneer voorwerpen gestolen worden uit uw woning. Welke beperkingen er eventueel van toepassing zijn, leest u in de algemene of bijzondere voorwaarden van uw brandverzekering. Neem deze dus zeker grondig door.

Met een diefstalverzekering bent u ook verzekerd tegen diefstal van inboedel die u meeneemt naar het gebouw waar u verblijft. Denk bijvoorbeeld aan de multimediatoestellen (gsm, smartphone, tablet, laptop, mp3-speler …) die u tijdens uw vakantie in uw huurappartement achterlaat. Zorg er wel voor dat u steeds deuren en vensters goed afsluit als u de vakantiewoning of het hotel verlaat.

Let op: diefstal in gemeenschappelijke ruimten is niet gedekt. Laat uw waardevolle voorwerpen dus niet achter in gemeenschappelijke bagageruimtes of in een kast in de gang van het hotel.

Bent u het slachtoffer van diefstal, dien dan onmiddellijk een klacht in bij de lokale politie.

Bron: AG Insurance

 

Terug naar overzicht