Vragen? Bel ons op het nummer 050 60 50 63
Zorgeloos op reis?

Lees meer

Specialist in ùw verzekeringen, behartiging van ùw belangen!

Gaat u ook bouwen of verbouwen?

Vanaf 22 februari tot en met 4 maart vindt Batibouw plaats in de Heizelpaleizen in Brussel (Brussels Expo). Bij de grootste bouwbeurs van België vindt u ook dit jaar alles rondom diensten en producten bij de bouw, renovatie en inrichting van een woning.

Aanbiedingen in de Batibouw periode

In de periode rondom deze bouwbeurs zijn er vaak mooie aanbiedingen in en buiten de beurs. Zo worden ook de tarieven van diverse bouwverzekeringen wat scherper aangehaald, wat voor u een mooi voordeel kan betekenen. Het is daarom zeker raadzaam uw polissen eens te laten checken. Wij kijken naar de beste voorwaarden en de juiste verzekering die past bij uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd bent én niet teveel betaalt!

Gaat u bouwen of verbouwen?

Wij adviseren u graag over de verzekeringen die u hierbij nodig heeft. Op maat tegen een goede prijs. Zo kunnen wij u adviseren bij de keuze van uw schuldsaldoverzekering, die als waarborg dient voor uw langetermijnlening. Het is belangrijk om de verschillende mogelijkheden goed te vergelijken voordat u deze verzekering afsluit, omdat elk klein verschil op termijn steeds meer gaat meetellen. Wij kennen deze verschillen in prijs en voorwaarden en zorgen ervoor dat u de juiste verzekering kiest.

Een ander voorbeeld is uw brandverzekering. Samen met u kijken we wat we kunnen aanpassen in uw bestaande verzekering bij een verbouwing of welke verzekering het beste past in uw nieuwe situatie bij bouw.

Ook voor andere verzekeringen zoals uw bouw- en levensverzekering bent u bij ons aan het goede adres.

Uw verzekeringen als fundament voor een geslaagde bouw

Uw verzekeringen vormen de basis voor een geslaagde bouw. U dekt eventuele financiële risico’s af, zodat een eventuele tegenvaller geen enorme strop wordt.

Neem daarom voor uw verbouwing of bouw even de tijd voor een afspraak met ons. Dan leggen wij samen met u een stevig fundament voor een geslaagde bouw!

 

Terug naar overzicht